За нас

Първият салон за красота с името Angel Face е създаден през 1999 година в морската столица на България-град Варна.


Днес Angel Face има учебни центрове и салони за красота в централната част на градовете - Варна, София, Благоевград, Сандански.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: фризьорство, процедури за лице, естетична медицина, общовъзстановителни и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, SPA терапии, сауна, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика, професионален грим, перманентен грим, миглопластика...

Салоните от веригата работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Професионалистите, които работят във веригата салони за красота имат амбицията и уменията да издигнат нивото на козметичните процедури на световно равнище.

Салоните за красота са изпълнени изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали,съчетани стилово и цветово. Студията разполагат със софтуерна програма с база данни,видеонаблюдение, както и уеб сайт на челни позиции в google.bg.

Постижения през годините:
-1999 година - откриване на първият салон от веригата Angel Face в град Варна
-2005 година - откриване на салон в град София
-2007 година Angel Face откупи издателските права за България на едно от водещите професионални списания за красота в Европа "Les Nouvelles Esthetiques- Paris."
-2009 година Angel Face става официален вносител на висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични апарати за лице и тяло.
-2009 година Angel Face откри учебни центрове в градовете Варна,София и Бургас за бъдещи фризьори, козметици,масажисти и маникюристи.
-2010 година Аngel Face предложи една нова услуга на своите клиенти с невероятен успех- първият в страната "Мобилен салон за красота"
-2013 година Аngel Face получи лицензия на център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Република България.
-2017 година Angel Face стартира първата за България франчайзингова програма за козметични салони и SPA центрове.
-2017 година - откриване на учебен център и салон за красота в град Благоевград.
-2019 година - откриване на учебен център и салон за красота в град Сандански.

През годините утвърдихме мотото, което се превърна в запазена марка за Angel Face – При нас утре започва от днес! Вече 23 години традиция, 23 години новаторство, 23 години в името на Негово Величество Клиента!