Румяна Йорданова е Най-красивата абитуриентка на 2010

 Нищо    Новини
 30 окт 2017 : 16:54
rumianajordanova_1_.jpg

Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier за 2010 година се казва Румяна Йорданова.

Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier за 2010 година се казва Румяна Йорданова.

Румяна завършва математическата гимназия в град София и ще кандидатства Право. На бала си тя ще отиде с прекрасна рокля на Astella, бижута от Phantasya, грим от Фани Албайрак и прическа от салон Мода Натали. Победителката спечели още фотосесия от Hammer Studio и ваучър за СПА процедура от салон Angel Face. Румяна ще отиде на бала си, придружена от звезден кавалер - музикантът и изпълнител Калин Вельов.

Румяна спечели и участие в клип на Калин, който ще бъде заснет от Dir.Bg по едно от най-яките парчета в новия му албум. Заедно с нея в клипа ще се изявят и други финалистки - Пламена Папазова и Юлия Патаринска, както и Мис Фотогеничност Стела Пецева. Руми ще се подготвя за участието си в клипа в Pretty Dance Hall, откъдето тя получи ваучър за MTV Dance. Стефка Ставрева и Юлия Патаринска също ще имат възможността да посещават актуалната зала за танци - те ще танцуват съответно ориенталски танци и латино-джаз. ТВ водещата Мария Игнатова, която беше част от звездното жури в конкурса награди Румяна за артистичност с покана за двама за финала на шоуто "България търси талант" на 24 май. Надя на Константин пък подари на чаровницата червило в най-предпочитания си цвят - наситено червено.

Още много специални награди получиха финалистките в конкурса.


Лице на партньорът на фотосесията в конкурса хотел Ястребец Wellness&Spa в Боровец стана чаровната Юлия Патаринска. Юлия Юревич подари на Деница Кирова елегантни дантелени ръкавици, които са й донесли късмет на нейния бал. Ивон Силви Димитрова спечели награда от фолк певицата Мария - уикенд за двама в хотел Казабланка в Обзор. Ивон спечели и специално интервю за списание "Блясък". Стефка Ставрева пък ще отиде на бала си с елегантен грим от Фани Албайрак. Усмихнатата Стефка спечели и заснемане на изпращането си на бала от Hammer Studio.

С много емоции, усмивки и приятно настроение премина финалът на конкурса. Красивите финалистки впечатлиха компетентното жури с визия, интелект и очарование, както и с приятелските отношения помежду си. С присъствието си конкурса удостои и бъдещия звезден кавалер Калин Вельов.

Веригата салони за красота Angel Facе подариха пакет от процедури на РУМЯНА ЙОРДАНОВА НАЙ - КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2010, както и на Пламена Папазова-лице на Angel Face.

plamenapapazova_1_.jpg