неделя, 22 юли, 2012 10:30 AM

 Нищо    Новини
 30 окт 2017 : 17:24
romantika_modjo_1_.jpg

Щуро парти Авантюра организира екипът на радио Романтика в пиано бар Моджо!

Щуро парти Авантюра организира екипът на радио Романтика в пиано бар Моджо! На 26-ти ноември запознахме участниците в играта Авантюра, включили се през последния месец.

Нашите авантюристи бързо се опознаха и заедно спретнаха страхотно парти. Още един повод за празнуване беше рождения ден на авантюристката Ралица. Нейният избраник я изненада с красив букет и романтично стихотворение, което прочете в заведението и на живо в ефира на радио Романтика. Допълнителна изненада за Ралица беше празнична торта, подарък от играта Авантюра и горещ танц с момчетата от шоу Dangers.

Най-атрактивните гости на пиано бар Моджо получиха подаръци от салони за красота “Angel Face”. Купонът продължи цяла нощ със страхотен микс на DJ-a и уникални живи изпълнения на Моджо Бенд.

В нощна София се проведе конкурса "Супер Тяло на България", организиран от модна агенция Winners Models Bulgaria със съдействието на Passport club.

На 25.02.2011 топ моделът Диляна Попова – председател на журито заедно с още куп модели и изпълнители избраха най-секси тяло. Плеймейтката Йоана Заркина, притежаваща още няколко титли за красота, е новото попълнение в екипа на собствениците на агенцията – моделът Спаска Тетимова и Мартин Йорданов.

Момичетата дефилираха в три тура, като най-горещият беше този с еротично бельо от Erotic Boutique Amsterdam. Официалните тоалети и банските костюми, представени в останалите два тура бяха предоставени от модна къща Ариес Уникат и Делфина.

Наградите за победителките бяха осигурени от Passport club, София Комерс Кредит Груп, ресторант Чикаго, Erotic Boutique Amsterdam, салони за красота Angel Face, лазерно студио Пикасо, Мултивижън и др.