Български English Pусский

Солариум

Всеки иска да има хубав тен независимо от сезона.

За това на помощ идва солариумът.

Той придава бронзов загар на кожата и при добро комбиниране на продължителност и интензивност е възможно да излекува дори някои кожни заболявания. За подсилване на тена и предпазване на кожата е необходимо да се използва козметика предназначена за солариум.

Постигнете желания бронзов тен за минутки , по-здрав и красив вид и добро настроение с модерния солариум в Angel Face.

(солариум се предлага в салона за красота в град София)

Солариум - Салони за красота Angel Face
Повече за...

Да изглеждате добре и да се чувствате страхотно – двете основни причини за получаване на тен. Дали ви предстои заминаване на почивка, очаква специален случай или просто искате онази докосната от слънцето кожа през цялата година, солариумът в Angel Face е вашето решение за получаване на желания златен тен.

Естественият цвят на кожата се определя от кожния пигмент - меланинът, а наличното количество меланин се определя по наследствен път. Когато кожата се изложи на UV лъчи, клетки дълбоко навътре в кожата, наречени меланоцити, започват процес, от който се получава повече меланин. UV лъчите също са причината за удебеляване на външния слой на кожата. Това е естественият начин на тялото за защита срещу UV лъчите и срещу изгаряне на кожата.

Главното преимущество на тена е, че се чувствате и изглеждате добре. Една от основните причини за използване на солариум е за оформянето на тен преди началото на слънчевия сезон. Въпреки че защитата, която ви дава получаването на тен в солариум не осигурява пълна протекция, рискът от изгаряне в първите дни на лятото е по-нисък при хората, които имат базов тен.
Сподели
Share on Google+


Всички права запазени Angel Face©